Bent u op zoek naar kinderopvang meubels? Dan bent u bij School Concept aan het juiste adres. Hier vindt u diverse meubels die passen bij de belevingswereld van de allerkleinsten. Een veilige comfortabele omgeving waarin dreumesen en peuters zich kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen ontdekken.

KINDEROPVANG MEUBELS SPECIAAL VOOR DE ALLERKLEINSTEN

School Concept gaat voor kinderopvang meubels verder dan alleen de tafeltjes en stoeltjes. U kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor garderobe systemen, commodes, kleurrijke robuuste (maatwerk) kasten en snoezel- en belevingshoeken. Fraaie vormgeving gecombineerd met een praktisch en functioneel ontwerp naar Scandinavisch design. En alle meubels zijn natuurlijk veilig en geschikt voor de jonge doelgroep.

DUURZAAMHEID EN INNOVATIE

Ook duurzaamheid staat bij School Concept hoog in het vaandel. Er wordt niet altijd even zachtzinnig omgegaan met meubels en het is wel belangrijk dat ze een flinke tijd mee gaan. Zo hebben wij naast een gegarandeerde lange levensduur ook een compleet FSC gecertificeerde berken multiplex meubellijn. Innovatie is heel belangrijk voor ons. School Concept blijft zich ontwikkelen door goed te luisteren naar de wens van de klant en komt regelmatig met nieuwe innovaties. De drijfveren van kinderen en jongeren worden daarbij nauwlettend in de gaten gehouden om zo ook goed in te kunnen spelen op hun wensen en behoeften.

PRIKKELEND EN UITDAGEND

Prikkelen, aandacht vasthouden en uitdagen om te leren, te spelen, te ontdekken en te ontwikkelen. Dat is waar School Concept voor staat. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor kinderopvang meubels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze meubels en concepten. Losse meubels kunt u ook online bestellen via de webshop maar voor het totaalconcept kunt u beter een afspraak maken. We adviseren u namelijk graag wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie en budget. Een langdurige relatie met onze klanten vinden wij belangrijk. We leren u dan ook graag beter kennen om u zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren over de inrichting en toepassing van de meubels.

U kunt bij School Concept ook terecht voor meubilair, maatwerk en leermiddelen voor zowel het primair als het voortgezet onderwijs. Kom langs in ons Experience Center en ontdek de nieuwste trens en items!