Inspiratie….

Van harte welkom bij School Concept B.V. – Inspiratie in Educatie !

Leermiddelen/ Spel- en ontwikkelingsmateriaal:

Wij hechten bijzonder veel waarde aan de hoogste kwaliteitseisen & daarmee veiligheid van onze leermiddelen, innovatie mag zeker niet ontbreken.

School Concept is trotse partner en importeur voor Nederland van de firma Betzold uit Duitsland. Met een eigen lab en een afgestudeerd “specialist voor de veiligheid van speelgoed” hebben we de expertise in huis om de hoogste kwaliteit & veiligheid te waarborgen.

Daarnaast zijn wij uw B2B partner voor het Deense merk Flexa, welke fantastische & duurzame speelmeubels en speelgoed biedt in diverse mooie trendkleuren. Daarnaast heeft Flexa prachtige bedden.

Vanuit onze grote voorraad te Utrecht verzenden we door heel Nederland. Daarnaast bieden wij jaarlijks innovatie en ontwikkeling van het assortiment waardoor we de kinderen opnieuw inspireren!

Meubilair:

Onze kracht is snel & flexibel meedenken en inspelen op uw behoefte, maatwerk is onze specialiteit.

Onze klanten zijn continue in beweging en het interieur beweegt met hen mee. Verbinden met de klant is voor ons noodzakelijk om tot een goed onderbouwde visiepresentatie te komen.

Wij begeleiden projecten van idee tot oplevering. Samen met de klant bepalen we de richting, waarbij het idee en werkwijze van de klant ons vertrekpunt is. We kijken samen welke behoefte er is, op basis van onze ervaring & kennis vertalen wij je wensen naar een mooi ontwerp en passend kleurgebruik. Al ons schoolmeubilair is zeer selectief gekozen en uitvoerig getest, wij zorgen dat deze geschikt is voor intensief gebruik in openbare ruimtes en getest naar het GS (Geprüft Sicherheit) certificaat en de TüV keuring. Deze meubels zijn ontworpen door producenten en designers welke jarenlange ervaringen hebben met schoolmeubels wat resulteert in een kwaliteitsproduct met lange levensduur.

Vervolgens zorgen we voor de productie van de meubelen.  Al ons meubilair wordt in onze eigen productielocatie gemaakt en iedere productiemedewerker bewaakt de kwaliteit tijdens zijn eigen procesgang. De levertijd na akkoord offerte & daarmee de productie vrijgave bedraagt slechts enkele weken. Transport en in-huizing volgt direct na productie. Duidelijk communicatie staat voorop in het hele traject, wij zijn goed benaderbaar voor vragen en zeggen wat we doen en doen wat we zeggen tijdens het hele traject.

Duurzaamheid en circulaire producten hebben onze voorkeur zo kunnen wij u onze 1Wood – 100% FSC gecertificeerde Scandinavische meubellijn bieden met zeer lange garantietermijn welke in het Montessori, Antroposofische en Dalton onderwijs een groot succes is.

Bij opdracht van nieuw meubilair dragen wij samen met de desbetreffende school zorg voor duurzame afvoer van hun oude meubilair, deze komt ten goede aan kinderen in bijvoorbeeld Zuid Afrika welke nog helemaal geen meubilair hebben. Deze maatschappelijke verantwoording dragen we samen met onze klanten, zie mooi voorbeeld: https://www.townshipssa.com/nieuws/147/oegstgeest-bij-basisschool-de-vogels

Daarnaast bieden we op verzoek als extra service de inkoop van accessoires, zorgen we voor de akoestiek en groen in de ruimte. Zo verzorgen wij de complete inrichting & styling van de ruimtes. Voor de levering van accessoires zorgen we uitsluitend voor veilige producten.

Zo heeft u jaren plezier van uw inrichting & een goed gevoel!

Wij nodigen u met alle plezier uit voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek in ons Experience Center, prachtig gelegen op historisch landgoed Enghuizen te Hummelo, wij bieden u hier de mogelijkheid om onze meubels te ervaren zodat u direct een beeld krijgt van onze kwaliteit & mogelijkheden. Indien u liever een bezoek wenst kan dat uiteraard ook bij u op locatie.

Iedere laatste vrijdag van de maand houden we een open outlet fair met kortingen van 20% tot wel 60% op de outlet items.

U bent van harte welkom!

Wij zijn te bereiken via het contactformulier, per mail op: info@school-concept.nl of op telefoonnummer: 026-2340043.

Graag tot ziens!

Bekijk onze referentie pagina en laat u inspireren door onze recente projecten…