Welkom op de meubilairpagina van School Concept!

Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig meubilair voor kinderopvang, primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Wij begrijpen dat de juiste meubels essentieel zijn voor een comfortabele en inspirerende leeromgeving. Daarom bieden wij een breed scala aan meubilair opties die voldoen aan de specifieke behoeften van scholen en kinderopvangcentra.

Onze meubelcollectie is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de hoge eisen op een professionele leeromgeving zoals functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Elk artikel is zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met oog voor detail, zodat het niet alleen lang meegaat, maar ook bijdraagt aan een stimulerende en prettige omgeving voor leerlingen waar zij zich thuis voelen.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende categorieën meubilair die wij aanbieden. Klik op de links om direct naar de betreffende categorieën in onze webshop te gaan;

Kinderopvangmeubilair

Creëer een veilige en comfortabele omgeving voor jonge kinderen met ons speciaal ontworpen kinderopvangmeubilair. Van kleurrijke stoelen en tafels tot knusse leeshoeken, wij hebben alles wat u nodig heeft om een stimulerende speelruimte te creëren. Tevens maken wij meubels op maat zodat vorm, maat en kleur afgestemd is op uw behoefte.

Primair onderwijsmeubilair

Ontdek ons assortiment aan meubels voor basisscholen. Van ergonomische bureaustoelen en verstelbare leerlingtafels tot opbergoplossingen en flexibele zitarrangementen, wij bieden functionele en ergonomische meubels die bijdragen aan een optimale leeromgeving.

Voortgezet onderwijsmeubilair

Voor het voortgezet onderwijs hebben wij een uitgebreide selectie meubilair dat aansluit bij de behoeften van studenten. Van multifunctionele studieplekken, garderobes, moderne collegezaalopstellingen en facilitaire benodigdheden zoals afvalscheidingsstations tot trendy loungemeubilair, wij hebben alles wat nodig is voor een eigentijdse en functionele inrichting.

Complete projectinrichting door School Concept

Naast het leveren van hoogwaardig meubilair bieden wij ook volledige projectinrichting aan. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen van uw ideale (leer)omgeving. Van advies met 3D-tekeningen tot de levering en installatie van de geselecteerde artikelen, wij zorgen ervoor dat uw project soepel verloopt en voldoet aan uw specifieke wensen.

Creëer een inspirerende en functionele omgeving met het meubilair van School Concept. Klik op de bovenstaande links om direct naar de gewenste categorieën te gaan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze projectinrichting. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw ideale school- of kinderopvanginrichting.