Bij School Concept kunt u terecht voor de inrichting van uw kinderopvang. Voor de allerkleinsten is de inrichting belangrijk voor het veilig ontwikkelen en ontdekken. Kinderen leren spelenderwijs en het meubilair moet een veilige, comfortabele omgeving bieden die uitnodigt om spelenderwijs te leren. De omgeving is van enorme invloed op het gedrag, een fijne omgeving die rust en ruimte biedt aan ontwikkeling is wat wij streven te bereiken. Graag adviseren wij u door onze opgedane kennis en ervaring over diverse inrichtingsvoorstellen en ongekende mogelijkheden!

DIVERSE MEUBELS VOOR INRICHTING KINDEROPVANG

Voor de inrichting van de kinderopvang zijn verschillende soorten meubels verkrijgbaar. Variërend van snoezel- en ontdekhoeken tot zachte comfortabele schuimkern meubels en van handige kleurrijke opbergkasten tot thema- of instructietafeltjes en stoeltjes waar peuters spelenderwijs hun werkjes aan kunnen doen. School Concept biedt een robuuste Deense stijlvolle berken multiplex meubellijn, hierdoor kunnen wij u betaalbaar maatwerk bieden met 15 jaar garantie. Wij kiezen bewust voor verantwoord bosbeheer en gebruiken in onze productie enkel FSC gecertificeerd hout bij onze Scandinavische 1Wood producten.

Daarnaast biedt School Concept exclusief in Nederland het EduCasa programma van onze partner firma Betzold uit Duitsland aan. Dit is een mooie lijn van prachtig vormgegeven meubels die perfect aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Mooie verrijdbare design boekenkasten en jassen- tassenwagens in de vorm van een huisje die niet alleen fraai zijn vormgegeven maar ook erg praktisch in gebruik zijn. Of een grote puzzel in de vorm van een boom, gemaakt van grote zachte schuimblokken met kunstlederen bekleding. De losse elementen kunnen bovendien gebruikt worden als losse zit en speelhoekjes.

Sinds kort zijn wij tevens uw B2B aanspreekpunt voor het merk Flexa DK, een uitgebreid programma kinderopvang meubels en speelgoed in fantastische trend kleuren en dit alles direct uit voorraad leverbaar! Met enkele maatwerk aanvullingen zoals kleden, banken en poefjes toveren we in een handomdraai een sfeervolle ruimte met het gewenste “wauw” effect!

LOSSE ELEMENTEN ONLINE BESTELLEN

U kunt losse elementen voor de inrichting van de kinderopvang online bestellen via de webshop van School Concept. Wanneer de producten op voorraad zijn, worden deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij u bezorgd. Betalen kan veilig door middel van een factuur achteraf of via iDeal. Daarnaast is het ook mogelijk om een advies op maat te krijgen door onze specialisten. Wij maken kosteloos een ontwerp voor de totale inrichting bij opdracht. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw budget. De geleverde meubels komen rechtstreeks vanuit de fabriek en wij leveren met eigen transport. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van School Concept voor kinderopvang meubels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook bij ons terecht voor schoolmeubilair en leermiddelen voor het primair en voortgezet onderwijs.