Het juiste schoolmeubilair heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van leerlingen. In een prettige en veilige omgeving worden zij gestimuleerd om zich te ontwikkelen, te ontdekken, te spelen en te leren. School Concept is leverancier van fris meubilair voor het primair- en voortgezet onderwijs en uiteraard ook voor de kinderopvang. Voor elke leeftijdsklasse vindt u bij ons stijlvol design schoolmeubilair met een mooi kleurenpallet, net even anders dan u gewend bent. Bekijk direct ons diverse meubilair primair onderwijs: Webshop PO of voor schoolmeubilair voortgezet onderwijs: Webshop VO. Het is ook mogelijk om diverse meubels online te bestellen via de webshop. Neem gerust een kijkje in de online winkel om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Ook voor houten schoolmeubilair bent u bij ons aan het juiste adres, wij vertegenwoordigen het Deense merk 1Wood welke staat voor extreem hoge kwaliteit en duurzame FSC gecertificeerde houten schoolmeubels, zie website www.1wood.nl.

VOORBEELDEN VAN SCHOOLMEUBILAIR

Voorbeelden van meubilair voor scholen zijn bijvoorbeeld:

  • Hockers
  • Kasten
  • Stoelen
  • Tafels
  • Podium
  • Schoolborden
  • Lockers

Daarnaast biedt School Concept maatwerk meubilair, akoestische oplossingen, kantine- en kantoormeubilair. Er zijn diverse producten in elke categorie waardoor er veel keuze is en voor elk budget geschikt meubilair te vinden is.

VEILIGHEID EN COMFORT VOOR LEERLINGEN

Schoolmeubilair biedt veiligheid en comfort aan leerlingen van alle leeftijden. Een prettige leeromgeving helpt om geconcentreerd te blijven en de leerstof op te nemen. Ook is het belangrijk dat een prettige sfeer gecreëerd wordt om te zorgen dat iedereen zich thuis voelt op school, kleurgebruik is hierbij heel belangrijk en heeft grote invloed op de gemoedstoestand van de groep. Daarnaast is duurzaamheid erg belangrijk. De meubels moeten lang meegaan bij intensief gebruik, ook als er minder zachtzinnig mee om wordt gegaan. Onze tafels en stoelen worden in Duitsland geproduceerd en voldoen ruimschoots aan de Nederlandse normering, in Duitsland moeten de meubels voldoen aan de veel strengere veiligheidseisen zoals de TüV keuring en het GS (Geprüfte Sicherheits) certificaat. School Concept vindt innovatie erg belangrijk. We blijven ons continue ontwikkelen en volgen daarin de drijfveren van kinderen en jongeren en dat zie je terug in het design van onze meubels.

VOOR ELK BUDGET EEN PASSENDE OPLOSSING

De producten worden rechtstreeks van de fabriek geleverd. De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bovendien gebruiken wij ons eigen transport waardoor de prijzen laag kunnen blijven. Natuurlijk houden we altijd rekening met uw budget. Met veel van onze klanten hebben wij een langdurige relatie opgebouwd waardoor we hen optimaal kunnen adviseren over de inrichting en toepassing van het schoolmeubilair. School Concept adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden en denkt met u mee wanneer dat gewenst is. Niet alleen voor meubilair op scholen maar ook voor de inrichting van uw complete IKC/ integraal kind centra, kinderopvang en-/of BSO. Wij hebben veel ervaring met inrichtingen voor IKC’s en kunnen ondersteunen om KO en PO samen te brengen qua inrichting. We merken dat we steeds vaker gevraagd worden aan te sluiten bij inrichtingsvoorstellen, indien men na vrijblijvende intake en offerte ons opdracht geeft voor ontwerp, 3D visualisatie en proefopstelling behouden wij ons het recht om ook bij afzien van opdracht het deel van de gemaakte kosten in rekening te brengen.

Door ons uitgebreide netwerk hebben we contact met een stichting welke bij opdracht via School Concept voor nieuw meubilair, uw oude meubilair kosteloos afhaalt en zorg draagt voor een tweede leven in Afrika & Gambia waar kinderen nog helemaal geen tafel en stoel hebben. Zo dragen wij ons steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en heeft u een goed gevoel over de bestemming van uw te vervangen meubilair. Deze kinderen zijn enorm dankbaar voor uw meubilair en u ontvangt als dank voor uw schenking altijd een foto van de blije kinderen met uw oude meubilair na levering.

Kom gezellig langs in onze showroom in Doesburg voor een presentatie en kom direct proef zitten of neem contact op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak bij u op locatie.