18-05-2022

Mont Ventoux Challenge 25 – 29 mei 2022

Eind mei 2022, is Mirjam van Polanen (dir. SBO de Horizon & BS de Arabesk) de geweldige uitdaging aangegaan om de Mont Ventoux in Frankrijk te beklimmen. Samen met collega’s van alle scholen van de Delta Scholengroep en partners hebben ze zoveel mogelijk geld ingezameld voor diverse projecten van de Stichting Delta Wereldscholen. Deze stichting verbindt de Deltascholen met scholen over de hele wereld: samen leren voor de wereld van morgen! Het is de eerste fonds wervende actie van de nieuwe stichting (als opvolger van het voormalige Robert Hilhorst Fonds) die per 1 januari 2022 actief is. Zie ook www.deltawereldscholen.nl.

De Mont Ventoux is een steile berg in Zuid-Frankrijk met een kale top. Dat kan voor verrassende weersomstandigheden zorgen en maakt het beklimmen van deze berg een enorme uitdaging. De fietsers gaan trainen om goed voorbereid te zijn en een grote prestatie te leveren door samen de kale bergtop te trotseren. Al fietsend zorgt de Mont Ventoux Challenge ervoor dat maar liefst drie Wereldscholen verder kunnen bouwen én leren voor de wereld van morgen! Wij zijn trots te hebben kunnen bijdragen en hebben deze actie gesteund d.m.v. een mooie donatie.

Laatste nieuws

NOT 2023 Utrecht

12-01-2023

Bezoek ons op DE VAKBEURS voor professionals! Kom gezellig naar onze stand en maak kennis met ons enthousiaste…

Lees verder