11-10-2021

Ons referentieproject is door velen al opgemerkt;

OBS de Vogels te Oegstgeest is verkozen voor een vermelding in PI-Magazine vanwege de innovatieve wijze van schoolinrichting! 

PI-Magazine ook bekend van PI (Project & Inrichting) -Online is hét vakblad over toonaangevende interieurarchitectuur en interieurproducten, hier doen veel architecten hun inspiratie op voor vernieuwende interieurs en slimme projectoplossingen. https://www.pi-online.nl Wij laten zien dat het anders kan!

Super trots zijn wij op de samenwerking met Puur Sang Interieurarchitecten in deze, we hebben daarbij mogen ervaren dat het verbinden met de klant, samenwerken op basis van vertrouwen, willen inrichten vanuit inhoud naar een passende vorm èn zeggen wat je doet en doen wat je zegt, de drijfveren zijn die we met elkaar delen. We stellen ons beiden elke keer ten doel om te werken vanuit een breed perspectief naar een helder eindresultaat binnen een vastgesteld budget.

Lees het complete intervieuw in de november editie. Blijf op de hoogte en houd de berichten in de gaten, vanaf nu zijn alle projectfoto’s te bewonderen op onze website!

Laatste nieuws

NOT 2023 Utrecht

12-01-2023

Bezoek ons op DE VAKBEURS voor professionals! Kom gezellig naar onze stand en maak kennis met ons enthousiaste…

Lees verder