14-02-2021

School Concept BV is trots om aan te kondigen dat wij een intensieve & langdurige samenwerking aangegaan zijn met EDG Media voor onze tak leermiddelen.

EDG Media is een full service mediabedrijf met een unieke toegang tot het onderwijs. Om onze producten nog beter binnen het onderwijs te introduceren focussen zij zich op meerdere activiteiten: media & campagnes, educatieve communicatie en het eigen Onderwijs Service Centrum. Wellicht kent u EDG Media al als partner van de NOT beurs of van Educatheek.nl. Via diverse kanalen en campagnes bereiken we nu nog beter onze doelgroep – de professionals werkzaam in de kinderopvang, het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, het mbo en natuurlijk ook de leerlingen en hun ouders.

Door deze samenwerking zijn wij in staat om u een nog breder assortiment aan te bieden welke we sneller kunnen leveren vanuit ons centrale magazijn te Utrecht. Daarnaast wordt het assortiment door EDG Media ondersteund met Marketing & Communicatie in onder andere het vakblad Prima Onderwijs.

Vragen over het assortiment leermiddelen kunt u vanaf heden sturen naar de klantenservice van School Concept. De klantenservice is per mail bereikbaar via klantenservice@school-concept.nl en telefonisch via 085-0488036. Voor vragen over ons meubelassortiment kunt u onze binnendienst bellen op 026-2340043 of mailen naar info@school-concept.nl.

Mocht u nog overige vragen hebben over deze samenwerking of wilt u ook profiteren van alle voordelen van een samenwerking met School Concept en wat wij voor u kunnen betekenen, stelt u deze dan gerust. Onder het genot van een (digitale) kop koffie praten we u graag bij.

Laatste nieuws

NOT 2023 Utrecht

12-01-2023

Bezoek ons op DE VAKBEURS voor professionals! Kom gezellig naar onze stand en maak kennis met ons enthousiaste…

Lees verder