31-05-2019

Nieuw in Nederland – OneWood Kindermeubilair! School Concept is uw leverancier van het Deense familiebedrijf 1Wood, welke staat voor uitzonderlijk hoge kwaliteit en vakmanschap in het vervaardigen van robuuste berken multiplex kindermeubels. Zij onderscheiden zich van het aanbod op de Nederlandse markt door de hoogwaardige afwerking en de mogelijkheid tot het aanbieden van maatwerk welke bovendien gepaard gaan met zeer korte levertijden. Wij bieden dan ook 15 jaar garantie op uw meubels en vanwege de duurzaamheid & de maatschappelijke verantwoording gebruiken we alleen FSC gecertificeerd hout. Dit keurmerk staat voor een verwantwoord bosbeheer, waardoor het natuurlijk leefgebied van planten en dieren behouden wordt.

Laat u inspireren door het prachtige aanbod in onze winkel!

Laatste nieuws

NOT 2023 Utrecht

12-01-2023

Bezoek ons op DE VAKBEURS voor professionals! Kom gezellig naar onze stand en maak kennis met ons enthousiaste…

Lees verder