School Concept is uw leverancier van het schitterende houten meubilair geproduceerd door One Wood. Dit Deense familiebedrijf heeft al jarenlang ervaring in het vervaardigen van robuuste berken multiplex meubels ten behoeve van de kinderopvang, primair onderwijs en de zorg. De uitzonderlijk hoge kwaliteit en hun vakmanschap onderscheidt zich van het aanbod op de Nederlandse markt. De hoogwaardige afwerking en de mogelijkheid tot het aanbieden van maatwerk gaan bovendien gepaard met zeer korte levertijden.

Het meubilair van One Wood biedt u de mogelijkheid om zeer efficiënt met uw beschikbare ruimte om te gaan. Zo kunnen bijvoorbeeld de verrijdbare One Wood kasten eenvoudig worden ingezet als werktafel, door het bovenblad open te vouwen. Na inzet als tafel kan het blad in een handomdraai weer worden ingeklapt en kan de kast weer terug op zijn plek worden gereden!

Het standaardpakket biedt al vele opties om zelf uw indeling, decor of eigen afbeeldingen door middel van UV printtechnieken te kiezen. Als u echter nog aanvullende eigen wensen heeft, komen wij graag langs om deze te bespreken. Wellicht heeft u zelf een idee of schets van een meubel welke u graag geproduceerd wilt hebben. In overleg met de fabriek kunnen dan de maatwerk meubels worden gemaakt en op korte termijn worden geleverd.  In onze winkel kunt u zien wat we u al kunnen aanbieden en wat als uitgangspunt zou kunnen dienen voor uw eigen wensen.

De medewerkers van One Wood staan vierkant achter hun producten en geven daarom 15 jaar garantie! Hierdoor heeft u minimaal 15 jaar plezier van uw One Wood meubels. One Wood vindt vooral duurzaamheid erg belangrijk en gebruikt daarom alleen FSC® gecertificeerd hout. Dit keurmerk staat voor een verwantwoord bosbeheer, waardoor het natuurlijk leefgebied van planten en dieren behouden wordt. Middels dit FSC certificaat maken wij trots deel uit van de chain of custody. Er ontstaat hiermee een gesloten handelsketen die waarborgt dat een als FSC® aangeduid product als zodanig door geleverd mag worden. Je vindt deze informatie per product terug op onze orderbevestiging en factuur.

Laat u inspireren door het prachtige aanbod!

https://school-concept.nl/product-categorie/meubilair/1onewood/